Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Közismert zsidók szólaltak föl
  2011-12-04 07:32:46, vasárnap
 
  Közismert zsidók szólaltak föl a fővárosi demonstrációkon


Az úgynevezett demokraták nem tudtak háromezernél több embert utcára hívni, mivel a demokratikus megoldásokban már nem hisznek az emberek. Mint ahogy a kozmetikázott közvélemény-kutatások jelezték, a választási hajlandóság is negyven százalék alá csökkent, ami a demokrácia legitimációs válságának tekinthető. Ám a fővárosi ,,bal-liberális" szubkultúra képviselői sem tudnak megoldást kínálni az ország dekadenciába fordulására, a gazdasági és morális válságra, helyette a jelenlegi kormányzatot ostorozzák - nem mintha nem érdemelnék meg - teljesen fölöslegesen, mivel itt nem kormányzási problémákkal állunk szemben, hanem a judeo-kapitalista ,,demokrata" rendszer működésképtelenségével és országunk kamatgyarmati állapotával. A szakszervezeti vezetők helyett ismert zsidó közéleti személyiségek (a továbbiakban ,,úgynevezett demokraták") ismertették téziseiket az arra még fogékony közönségük előtt, melyekből kimondva vagy kimondatlanul is érződik: tele a gatya! Az alábbiakban összegyűjtöttük a megmozdulásokról szóló tudósításokat azok számára, akiket még esetleg érdekel a vergődésük.

Először a szakszervezeti tüntetés kezdődött néhány száz fő részvételével - Jelszó: ,,Kockán az életed!"

Orbán Viktor távozását követelték és aprópénzzel dobálták meg Gaskó Istvánt a délutáni, szakszervezeti tüntetések résztvevői.

Egy szirénázó és két villogókat használó ,,veterán" mentőautó nyomában indultak meg a Kockán az életed! elnevezésű szakszervezeti demonstráció résztvevői a fővárosi Kossuth térről a Széchenyi térre szombaton.

A kormány tervezett intézkedéseit bírálták a felszólalók a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) által szervezett, a belvárosi Széchenyi téren, a Magyar Tudomány Akadémia (MTA) épülete előtt tartott, Kockán az életed! elnevezésű szombati demonstráción. A rendezvényen nem szakszervezeti vezetők, hanem közéleti szereplők szólaltak fel.

A magyar szakszervezeti történelem egyik legsötétebb napja volt, amikor három szakszervezeti szövetség pénteken megegyezést írt alá a kormánnyal "az eddig legelnyomóbb munka törvénykönyvét illetően" - jelentette ki Tamás Gáspár Miklós, a rendezvénye első szónoka. A filozófus azt mondta: szükség van a szakszervezeti egységre, mert "ma nem nagyon látok más erőt, ami a hazát megmenthetné".

A szónok arra kérte a megjelenteket, hogy mindenkit vegyenek rá a szakszervezetekbe való belépésre, és ha az érdekvédelmi képviseletek vezetői nem méltóak a posztjukra, akkor váltsák le őket.

Utána Kulka János lépett a mikrofonhoz. A homoszexuális színész József Attila Levegőt! című versét szavalta el. (Majd többet nem fogja, ha tudomásra jut, hogy József Attilát vallásossága, nemzeti érzelme és szoros kötődése a munkássághoz a hungaristák köreihez vezette - szerk.)

Gerő András történész a hatalmon lévőkre utalva azt mondta: "Ők most itt rombolnak, rombolják a magántulajdont, a szabadságot, a jogbiztonságot, a nemzeti kulturális-oktatási intézményeket, a polgári állam civilizatorikus alapjait." A történész szerint a kormányoldal úgy véli, polgári, konzervatív erőként forradalomra hivatott, "miközben forradalomra egyébként senki nem adott nekik felhatalmazást." Érvelése szerint a "polgári" kifejezés sokkal inkább felhalmozást, mintsem pusztítást, a konzervatív pedig szerves változást, "azaz evolúciót, nem pedig forradalmat, azaz revolúciót jelent."

Kiemelte, hogy a döntéshozók folyamatosan arra hivatkoznak: nagy többséggel kaptak felhatalmazást. "De nem arra, hogy babráljanak a magántulajdon körül, nem arra, hogy rombolják a szabadság, a szerzett jogok és a polgári civilizáció rendszerét (...) sokkal inkább arra, hogy a magyar nép számára elviselhetőbb viszonyokat teremtsenek" - jelentette ki.

Daróczi Ágnes etnológus arról beszélt, hogy minden társadalmi csoport "iszonyúan mély válsággal" szembesül. Megfogalmazása szerint "nincs más utunk, mint megszervezni magunkat". Mint elmondta, sokan féltek eljönni a szombati tüntetésre, ám azok, akik itt vannak, "élő lelkiismeretei" az országnak.

A demonstráción megjelent Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke is. Az érdekképviselet pénteken részese volt a kormány és munkaadói, illetve munkavállalói oldal által kötött, az új munka törvénykönyvének a kollektív munkavállalói jogokra és a munkaviszonyra vonatkozó részéről szóló megegyezésnek. A szakszervezeti vezetőt több tüntető is gyalázta, illetve aprópénzt dobáltak neki, azt kiabálva, hogy szedje fel.

Gaskó István újságíróknak azt mondta, a közszolgálatra vonatkozó követelések, amelyek a szombati tüntetésen hangzottak el, teljesen jogosak. Arra a felvetésre, hogy leárulózták, azt felelte: a tüntetők tévednek, és ezt be is fogják látni. Felhívta a figyelmet, hogy azt is kiabálták neki, elárulta a vasutasokat, miközben a héten dőlt el, hogy ötmilliárd forintot fognak kapni a Máv-Cargo eladása után. "Nem rossz szándékú emberek, csak szerintem nincsenek képben" - tette hozzá a bekiabálókra utalva.

A tüntetés során a résztvevők csaknem megtöltötték az MTA parkolóját. A szakszervezeti tüntetéshez csatlakoztak a Magyar Szolidaritás Mozgalom demonstrációjának résztvevői is. A főként rendőrök, katonák, tűzoltók, vámosok és vegyipari dolgozók érdekeit képviselő szervezetek képviseletében néhány százan gyűltek össze a Clark Ádám téren, majd a Lánchídon keresztül a Széchenyi térre mentek.

A demonstráció végén többen is elindultak a Jászai Mari térre, ahol csatlakoznak az Egymillióan a demokráciáért szervezet tüntetéséhez. A néhány százas vonuló tömeg Orbán Viktor miniszterelnök távozását követelte folyamatosan.

Egymillió helyett háromezren

A kormány a térdére ültette a gyereknek nézett társadalmat, akinek legfeljebb az a dolga, hogy várja, virgácsot, vagy csomagot kap a Mikulástól. A kormány alattvalókat nevel az iskolákban, és sarokba szorította az országot. Kitörni csak összefogással lehet. Civil tüntetés a rakparton.

A civilszervezetek által jegyzett szombat délutáni budapesti tüntetésen mintegy háromezer ember gyűlt össze. Bár az előzetesen meghirdetettek szerint kettőkor kezdődött volna a hivatalos program, 14.12-kor még semmi nem volt, csak jelentős rendőri készültség. Bár a környéken több utcát lezártak a forgalom elől, negyed háromra - vélhetően az alacsony létszám miatt - a Balassi Bálint utcát megnyitották. Több LMP-s képviselő a kellemes klímájú Fehér Házból figyelte a ködszitálással, csípős hideggel nehezített tüntetést.

Kitörni a sarokból

A tüntetésen szónokló Kerék-Bárczy Szabolcs, a Bokros Lajos által elnökölt Szabadság és Reform Intézet igazgatója azt mondta: nem lett több a munkahely, nem nőtt az életszínvonal, az államadósság viszont igen. Hangsúlyozta: az ország sarokba lett szorítva, de nem idegen hatalmak, hanem az Orbán-kormány és szavazógépezete által. Közölte: nem az IMF, hanem saját magunk érdekében teljesen új gazdaságpolitikát kell kezdenünk.

Kerék-Bárczy szerint Orbán Viktor és a kormánypártok rendkívül egységesek, miközben az ellenzék töredezett. Úgy vélte: a sarokból való kitörésre csak a demokraták összefogásával van esély. Ha a demokraták összefogása nem történik meg akkor Orbán Viktor húszéves uralma, vagy - ami ennél is rosszabb - a szélsőjobb jöhet, de ezt a jelenlévők nem fogadják el. ,,El kell kezdenünk professzionálisan gondolkodni" - hangsúlyozta. Hozzátette: ebben mindenkire szükség van, azokra is, akik eddig Orbánban hittek, de mostanra csalódtak benne.

Alattvalókat nevelne a kormány

A Hálózat a Tanszabadságért nevében szónokló Nádori Júlia műfordító az új közoktatási törvénytervezetet, főleg Hoffmann Rózsát bírálta. Szerinte Hoffmannak egy politikai támogatója van, mégpedig Orbán Viktor. Úgy vélte: család- és gyerekellenes, továbbá szakmaiatlan a törvénytervezet, melynek célja alattvalókat nevelni a jelenlegi hatalom számára. Közölte: elfogadása esetén a törvényjavaslat további hátrányokat generál a mélyszegénységben élő és a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek számára. ,,Ennek a törvénynek a következményei beláthatatlanok" - fogalmazott. Úgy vélte: mindezek ellenére a kormányt nem érdeklik a kritikus hangok. A törvénytervezetnek sem szakmai, sem egyértelmű politikai támogatottsága nincs és a kormány által bevallottan pénz sincs hozzá, mégis meg akarják szavazni - folytatta beszédét. A végszavazásra várhatóan december 19-én kerül sor, ezért a Hálózat a Tanszabadságért erre a napra minden addiginál nagyobb megmozdulást szervez ,,a szégyenletes Orbán-Hoffmann féle közoktatási törvény ellen".

Civileket az IMF-tárgyalásra

Hajós András, az ismert média-személyiség azt mondta: azért kéredzkedett fel a pódiumra, mert van egy ötlete: tárgyalást kezdeményez a Nemzetközi Valutaalappal. Az ezen jót derülő hallgatóságnak úgy folytatta: komolyan gondolja, ugyanis a válság miatt szükségünk van az IMF hitelére. A hitelt azonban nem a kormány, hanem az ország veszi föl és az állampolgárok fogják visszafizetni. Hajós úgy folytatta: épp ezért a társadalomnak joga van tudni, hogy mi történik az IMF-tárgyalásokon. Mivel azonban ez a kormány nem kommunikál, a következőt kezdeményezi: a civilszervezetek írjanak egy levelet az IMF-nek azzal a kéréssel, hogy a tárgyalások során megfigyelőként jelen lehessenek a civilszervezetek képviselői.

Hajós hozzátette: már korábban megmondta, hogy ,,Orbán Viktor a legkártékonyabb politológiai jelenség". A showman szerint nem magával a személlyel van baj, hanem azzal a mentalitással, amit a kormányfő jelképez. Ezt a mentalitást úgy lehet leírni, hogy az állam gyerekként kezeli a polgárait: úgy bánik velük, mintha a térdén lovagoltatná őket.

MTI/atv.hu/Jövőnk.info
2011. december 03.

http://jovonk.info/2011/12/03/kozismert-zsidok-szolaltak-fol-fovarosi-demonstraci okon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: civilszervezetek, törvénykönyvének, megmozdulásokról, szakszervezetek, törvényjavaslat, beláthatatlanok, érdekképviselet, összegyűjtöttük, szavazógépezete, tanszabadságért, legkártékonyabb, törvénytervezet, demonstraciokon, demonstrációkon, civilizatorikus, felhatalmazást, szakszervezeti, következményei, összefogásával, törvénykönyvét, lelkiismeretei, munkaviszonyra, magántulajdont, ködszitálással, miniszterelnök, megfigyelőként, támogatottsága, közszolgálatra, megfogalmazása, jogbiztonságot, képviseletében, meghirdetettek, hallgatóságnak, együttműködési, visszafizetni, végszavazásra, fővárosi demonstrációkon, úgynevezett demokraták, demokratikus megoldásokban, választási hajlandóság, demokrácia legitimációs, fővárosi „, ország dekadenciába, jelenlegi kormányzatot, judeo-kapitalista „, szakszervezeti vezetők, továbbiakban „, alábbiakban összegyűjtöttük, megmozdulásokról szóló, szakszervezeti tüntetés, fővárosi Kossuth, kormány tervezett, Orbán Viktor, Gaskó Istvánt, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, Magyar Tudomány Akadémia, Tamás Gáspár Miklós, Utána Kulka János, József Attila Levegőt, József Attilát, Gerő András, Daróczi Ágnes, Gaskó István, Liga Szakszervezetek, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Clark Ádám, Jászai Mari, Balassi Bálint, Több LMP-s, Fehér Házból, Kerék-Bárczy Szabolcs, Bokros Lajos, Reform Intézet, Nádori Júlia, Hoffmann Rózsát, Szerinte Hoffmannak, Hajós András, Nemzetközi Valutaalappal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Próbálj meg ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png fotel  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Akarat  képre írva  Julian Brass gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Még csak most kezdődik a nap  Hiányzik  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  képre írva  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  A másik dolog,  Nem tudhatod  George Gordon Lord Byron: Inez...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mi lenne ha  Egy maradéktalanul uralt világ  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png virág  Erdőn  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Julian Brass gondolata  Albert Einsteinről  Bertolt Brecht -től idézet  Sose bánj semmit  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  A Megváltó szolgálatában  Sokan azt tartják  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alvó cicák  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Png rózsa csokor  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png csokor  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 19  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Fekete-erdő desszert  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Örülök, hogy látlak!  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Szép napot kívánok  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Julian Brass gondolata  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fővárosi demonstrációkon, úgynevezett demokraták, demokratikus megoldásokban, választási hajlandóság, demokrácia legitimációs, fővárosi &#8222, ország dekadenciába, jelenlegi kormányzatot, judeo-kapitalista &#8222, szakszervezeti vezetők, továbbiakban &#8222, alábbiakban összegyűjtöttük, megmozdulásokról szóló, szakszervezeti tüntetés, fővárosi Kossuth, kormány tervezett, belvárosi Széchenyi, magyar szakszervezeti, eddig legelnyomóbb, rendezvénye első, szakszervezeti egységre, hazát megmenthetné, szónok arra, szakszervezetekbe való, érdekvédelmi képviseletek, homoszexuális színész, hungaristák köreihez, hatalmon lévőkre, polgári állam, történész szerint, konzervatív pedig, döntéshozók folyamatosan, magántulajdon körül, szerzett jogok, polgári civilizáció, szombati tüntetésre, demonstráción megjelent, érdekképviselet pénteken, kollektív munkavállalói, munkaviszonyra vonatkozó, szakszervezeti vezetőt, közszolgálatra vonatkozó, szombati tüntetésen, tüntetők tévednek, héten dőlt, bekiabálókra utalva, tüntetés során, résztvevők csaknem, szakszervezeti tüntetéshez, főként rendőrök, demonstráció végén, demokráciáért szervezet, néhány százas, térdére ültette, gyereknek nézett, kormány alattvalókat, civilszervezetek által, előzetesen meghirdetettek, hivatalos program, környéken több, forgalom elől, alacsony létszám, kellemes klímájú, tüntetésen szónokló, államadósság viszont, ország sarokba, kormánypártok rendkívül, ellenzék töredezett, sarokból való, demokraták összefogásával, demokraták összefogása, szélsőjobb jöhet, politikai támogatója, jelenlegi hatalom, törvényjavaslat további, halmozottan hátrányos, kritikus hangok, kormány által, végszavazásra várhatóan, napra minden, szégyenletes Orbán-Hoffmann, ismert média-személyiség, válság miatt, hitelt azonban, ország veszi, állampolgárok fogják, társadalomnak joga, következőt kezdeményezi, civilszervezetek írjanak, tárgyalások során, civilszervezetek képviselői, legkártékonyabb politológiai, showman szerint, kormányfő jelképez, állam gyerekként, térdén lovagoltatná, civilszervezetek, törvénykönyvének, megmozdulásokról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.